Forside Profil og
almindelige
opgaver
Den optrædende
fotograf og hans
bugtalerhund Sofus
Priser DVD-salg Billeder Videoklip Udstyr Julekort

"Den optrædende fotograf" og hans assistent bugtalerhunden Sofus

"Den optrædende fotograf" starter som seriøs/almindelig fotograf, måske en smule påtrængende når gæsterne ankommer. Efterhånden begynder han at "fylde" mere og mere i rummet, bliver mere og mere klodset, hundser lidt rundt med gæsterne for at få taget "bedre" billeder og skifter udstyr hele tiden. Undervejs klager han over, at hans assistent ikke er dukket op og tager tit telefonen, hvor han skælder assistenten ud for ikke at være kommet endnu. Fotografens optræden vækker undring, forargelse, men også indestængt latter.

Til sidst dukker assistenten op, som er hans bugtalerhund Sofus. Hunden skal så prøve at redde fotografens klodsethed, prøver at fotograferer og laver ping pong dialog med gæsterne, og det ender med et rigtig bugtalershow.
Hvis folk ikke inden da har gennemskuet, at de har været udsat for underholdning hele tiden, så opdager de det næsten med garanti, når hunden dukker op.
Efter showet bliver fotografen seriøs/almindelig fotograf.

Alle billederne er selvfølgelig ægte, men måske med lidt "skæve" vinkler og arrangøren/hovedpersonerne får alle billederne bagefter, så de kan studerer sine gæsters sjove ansigtsudtryk over "fotografen" og hans assistent.

Det kan laves som alm. fotograf eller både som alm. fotograf og videofotograf.
Som alm. fotograf er fotografen det meste af tiden bag kameraet, mens det med video veksler mere pga. af at kamerastativ bruges ind imellem.
Såfremt man vil have det meste af, hvad fotografen foretager sig, optaget på video,
kan en ekstra kameramand medbringes.

Ved fødselsdage, mærkedage, firmafrokoster osv. starter fotografen med at tage imod gæsterne.
Ved bryllupper, barnedåb, konfirmationer osv. kan fotografen starte helt seriøst i kirken, samt tage de officielle, professionelle billeder. Under taler, sange og andre festlige indslag træder fotografen i baggrunden og er helt seriøs med mindre andet aftales på forhånd.

Det er meget vigtig, at have et tæt samarbejde med en evt. Toastmaster eller lignende, der ved, hvornår der sker hvad.

Priser: klik på priser øverst oppe


Bl. VideoFoto v/Børge Laustsen . Gildbrovej 14 2.tv . 2635 Ishøj . Tlf: 30 32 12 01 . E-mail: Kontakt. Tryk her